Ποιοι είμαστε

Marazz

Η Marazzi αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των κεραμικών πλακιδίων.

Εμπειρία και καινοτομία, δημιουργικότητα και σχεδιασμός, παράδοση και κουλτούρα, πάθος για την κεραμική τέχνη και περιβαλλοντική ευαισθησία είναι τα ισχυρά σημεία των κεραμικών Marazzi, που υπογράφουν κατοικημένους χώρους από το 1935, συνδυάζοντας αισθητική και υλικά αρίστης ποιότητας.

Με πάνω από 5.500 προϊόντα από πορσελανοειδή πηλό (porcelain stoneware), κρυσταλλοποιημένο πορσελανοειδή πηλό (crystallized stoneware) και μονόπυρης τεχνολογίας, καθώς και μωσαϊκά, μάρμαρα, γρανίτες και φυσικά πετρώματα, που διατίθενται σε ολόκληρες σειρές μεγεθών, χρωμάτων, πάχους και επιφανειακών υφών, η Marazzi είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις ποικίλες ανάγκες της δόμησης κατοικιών και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Σήμερα τα κεραμικά πλακίδια της Marazzi χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την επίστρωση δαπέδων και τοίχων κατοικιών αλλά, χάρη στα εξέχοντα τεχνικά και αισθητικά τους χαρακτηριστικά, επιλέγονται όλο και συχνότερα για χρήση σε δημόσιους χώρους και μείζονα αρχιτεκτονικά έργα.

Εδώ και δεκαετίες, η Marazzi αναπτύσσει και προσφέρει στην αγορά νέα πεδία εφαρμογής κεραμικών, παρέχοντας στους αρχιτέκτονες προϊόντα με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά – μέσω της εταιρείας Marazzi Tecnica - καθώς και όλο και περισσότερες λύσεις για τον τομέα της αρχιτεκτονικής μέσω της Διεύθυνσης Τεχνολογίας Marazzi Engineering.

H Marazzi Tecnica ειδικεύεται στην παραγωγή πορσελανοειδούς πηλού και κεραμικών πλακών για κάθετες επιφάνειες που υπόκεινται σε μεγάλες πιέσεις και για οριζόντιες επιφάνειες βαριάς χρήσης. Για πάνω από 20 χρόνια η Marazzi Tecnica αποτελεί την προτιμώμενη λύση αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, για κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας ή κτίρια που απαιτούν υλικά ικανά να εγγυηθούν εξαιρετική τεχνική απόδοση, όπως σκληρότητα, αντοχή στη διάβρωση και τις κηλίδες, αντιολισθηρότητα, ευκολία στον καθαρισμό, μεγάλα μεγέθη και αυστηρή και ουσιαστική αισθητική, που αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων της Marazzi Tecnica.

Η Marazzi Engineering συνεργάζεται στενά με τον κόσμο του σχεδιασμού και των κατασκευών, για τη δημιουργία συστημάτων επιστρώσεων δαπέδων και τοίχων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και ειδικότερα υπερυψωμένων δαπέδων και αεριζόμενων προσόψεων, παρέχοντας στους ειδικούς του τομέα λύσεις 'ετοιμοπαράδοτες' που περιλαμβάνουν εγκατάσταση, προσαρμογή, διερεύνηση υλικών και κοπή με υδροβολή (water-jet cutting) των ειδικών υλικών.